Upišite nekoliko riječi da pronađete sadržaj eg:
fuse,arrestor,00110115 technical...
Nedavne pretrage
Tehnička podrška
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Izjava o privatnosti

Kompanija ETI Elektroelement d.o.o. poštuje vašu privatnost

ETI Elektroelement d.o.o. prikuplja lične podatke posjetilaca tek kada se registruju na web stranicu ili kada se prijave na ETI novosti. ETI elektroelement d.o.o.. ni u kom slučaju ne prodaje, ne iznajmljuje i ne dijeli  vaše lične podatke sa drugim firmama i/ili pojedincima za dalju obradu. ETI Elektroelement d.o.o. koristi sve raspoložive mjere kako bi osigurao zaštitu podataka.

O kolačićima

Kolačići su male tekstualne datoteke koje su pohranjene na korisničkim uređajima. Web stranice koriste kolačiće da bi korisnicima ponudile personalizirano iskustvo, te za prikupljanje podataka o korištenju web stranice. Na pouzdanim web stranicama kolačići mogu poboljšati vaše iskustvo jer omogućavaju pamćenje vaših želja i potreba i preskakanje prijave prilikom svakog posjeta web stranici. S druge strane, neki kolačići, kao oni koji spremaju reklame, mogu vašu privatnost izložiti riziku praćenjem mjesta koja posjećujete.

Svrha kolačića

Kolačići omogućavaju bržu i jednostavniju interakciju između korisnika i web stranica. Konkretni razlozi za korištenje kolačića se ogledaju u tome što oni omogućavaju pohranjivanje podataka o statusu svake stranice (izbor jezika, broj prikazanih rezultata, veličina fonta, itd.), lakšu realizaciju online usluga (registracija, sadržaj košarice za kupovinu, prijava na e-novosti, itd.), prikupljanje podataka o navikama korisnika interneta (broj posjeta, itd.).

Popis kolačića koji se koristi na našoj stranici

Kolačići na našoj web stranici ne omogućavaju nam skupljanje vaših ličnih podataka i nisu štetni za vaš računar, pametni telefon ili tablet. Oni omogućavaju web stranici da što bolje funkcioniše i pomaže nam prilikom dizajniranja i stvaranja korisničkog iskustva prilagođenog njegovim potrebama i očekivanjima.


Ime Period važenja Opis
_utma, _utmb, _utmz Do 2 godine Google Analytics kolačići. Za više informacija molimo vas da kliknete na ovaj link.
ico 4 godine Ovaj kolačić sadrži podatke o vašoj saglasnosti za kolačiće.
Razni oblici kao što su: 
7a77fc7e44402ac20c0c196a61a99637 ili 98fa40574e539a3d08066c011b482480
Za vrijeme trajanja posjete Ovo su tzv. privremeni kolačići koji se uklanjaju sa računara nakon zatvaranja pretraživača.

Saglasnost

Korištenjem ove web stranice saglasni ste sa upotrebom kolačića koji će biti postavljeni na vaš računar ili mobilni uređaj.

Šta učiniti u slučaju da ne želite kolačiće

Korisnici mogu podesiti svoje web pretraživače Microsoft Internet Explorer, Google Chrome i Mozilla Firefox da prihvate sve kolačiće, da ih obavijeste o kolačićima kada se pojave ili da ih ne prihvate. Korisnik ,ako želi, može da blokira sve kolačiće ili neke od njih, ili da obriše sve već postavljene kolačiće. Brisanjem ili blokiranjem svih kolačića pridonosimo zaštiti privatnosti, ali se ograničava iskustvo rada na web stranici. Pretraživači su različiti, s toga vam preporučujemo da u polju "Help" vašeg pretraživača provjerite kako se oni podešavaju.

Vaša košarica je prazna.